Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.03.2020:  Operațiunea privind „CUMPĂRAREA” celor 17 deputați democrați nu s-ar fi încheiat: „Urmează să fie formată o fracțiune NOUĂ controlată de socialiști”Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, susține că operațiunea privind „cumpărarea cu hurta” a celor 17 deputați democrați nu s-ar fi încheiat. Acesta spune că „târgul” continuă, pentru că s-ar intenționa crearea unei fracțiuni distincte, care să fie controlată de socialiști.

„Haosul continuă în R. Moldova, continuă târgul în privința PD. Vor să-i cumpere pe acești plahotniciști cu hurta… vor să facă o fracțiune aparte, supusă socialiștilor”, a declarat Usatîi într-un live pe Facebook.

Usatîi afirmă că, prin această mișcare, Vlad Plahotniuc și-ar urmări interesele sale și anume să nu fie extrădat de americani prorusului Igor Dodon.

„Dacă astăzi ar fi fost mai mulți deputați PD care nu contactează cu Plahotniuc și ieșeau ei primii, atunci era foarte bine. Dar așa…”, a adăugat acesta.

De menționat că Usatîi a declarat anterior că mai mulți deputați PD ar fi deja subordonați lui Igor Dodon. La rândul lor, reprezentanții conducerii PD spun că fracțiunea rămâne integră, chiar dacă în partid sunt oameni cu puncte de vedere diferite în privința mai multor chestiuni de actualitate.


Sursă: www.ziarulnational.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania