Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.04.2020:  (FOTO) Un avion pentru un singur pasager: La Chișinău a fost autorizată o cursă charter care va repatria un moldovean
FOTO) Un avion pentru un singur pasager: La Chișinău a fost ...

O cursă charter care urmează să fie efectuată la 4 aprilie, pe ruta București-Chișinău, va avea la bord un singur pasager.

Decizia ca această cursă charter să aibă autorizație de a ateriza la Chișinău a fost luată în cadrul ședinței Comisiei pentru Situații excepționale din 3 aprilie.

„Se autorizează cursa aeriană charter, care transportă un pasager cu cetățenia Republicii Moldova spre Republica Moldova, operată de către compania aeriană TOYO AVIATION, din 04 aprilie 2020, BUCUREȘTI – CHIȘINAU – BUCUREȘTI”, este decizia Comisiei.

Iar asta în condițiile în care, în perioada 6-19 aprilie 2020, pentru pasagerii obișnuiți se organizează doar câte o cursă pe zi, cu avioane care pot găzdui la bord între 180 și 220 de persoane.

Am intrat pe site-ul companiei ToyoAviation pentru a vedea de ce flotă dispune și am descoperit că este vorba despre aeronave de lux, de mici dimensiuni, cu diferite capacități.

FOTO) Un avion pentru un singur pasager: La Chișinău a fost ...

Un zbor cu o astfel de aeronavă, de la București la Chișinău și înapoi, costă în jur de 10 mii de euro.

FOTO) Un avion pentru un singur pasager: La Chișinău a fost ...


Sursă: cotidianul.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania