Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

07.04.2020:  Igor Dodon și Angela Gonța au luat cetățenia română în aceeași zi!
Igor Dodon și Angela Gonța au luat cetățenia română în aceeași zi ...

La data de 26 aprilie 2018, a fost emis Ordinul nr. 400/P privind aprobarea redobândirii cetăţeniei române unui număr de 163 persoane. Printre acestea, se află și două nume foarte interesante. O fi o coincidență sau nu, dar Angela Gonța și Igor Dodon au redobândit cetățenia română în aceeași zi.

Igor Dodon este președintele Republicii Moldova, iar Angela Gonța a devenit cunoscută publicului larg datorită activității sale de prezentatoare în cadrul postului de televiziune ProTV Chișinăum iar mai apoi și ca soție a ex-prim-ministrului Vlad Filat. Actualmente, este prezentatoare de știri la postul de televiziune, TV8.

Din păcate nu putem afirma sigur dacă este vorba anume de cei doi, sau poate sunt doar niște coincidențe.Amintim că Igor Dodon, președintele Republicii Moldova este un oponent al cetățeniei duble mai ales în cazul politicienilor. Acesta a spus că ar trebui de interzis dubla cetățenie pentru deputați și miniștri, cu toate acestea, 6 deputați din partidul pe care l-a condus Dodon dețin cetățenie română.


Sursă: telegraph.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania