Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

11.06.2020:  Voronin: „Dodon a amăgit-o pe Greceanîi cu 200 de mii, iar Veronicăi Abramciuc i-a dat 50 de mii"
Voronin: „Dodon a amăgit-o pe Greceanîi cu 200 de mii, iar ...

Potrivit unor declaraţii ale lui Vladimir Voronin din 2012, Igor Dodon ar fi primit trei milioane de euro pentru a-l vota pe Nicolae Timofti - Preşedinte şi s-ar fi împărţit cu Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc. Însă, potrivit lui Voronin, actualul Președinte al Republicii Moldova le-ar fi amăgit pe cele două.

"Puterea este coruptă. Credeţi că aceştia fug de foaie verde prin Parlament? Întreabă-i câte milioane câştigă. Dodon nu este un om cinstit în genere. El a luat toţi banii şi a amăgit-o pe Zinaida Greceanîi cu 200 de mii, iar Veronicăi Abramciuc i-a dat şi mai puţin – 50 de mii", a declarat Voronin pentru postul TV7 de atunci.

Totodată, Vladimir Voronin îl considera pe Dodon un cocoş. "El sare ca un cocoş. El trebuie să adopte Legea Opoziţiei, să facă ceva, altfel va fi uitat în vecii vecilor", a mai spus politicianul.

Tot pe atunci și Mark Tkaciuk a declarat că Igor Dodon trebuie să fie verificat cu poligraful pentru a demonstra că a primit trei milioane de euro ca să-l voteze pe Nicolae Timofti în funcţia de preşedinte.

În replică, Igor Dodon a spus că Mark Tkaciuk pare să fi fost drogat când a făcut aceste declaraţii.


Sursă: paranteze.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania