Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

30.07.2020:  Vladimir Voronin nu exclude că ar putea participa la prezidențiale: Candidatul PCRM are cele mai multe șanse
Владимир Воронин о «международном заговоре» с участием властей ...

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, nu exclude posibilitatea de a participa la alegerile prezidențiale din noiembrie. Deși nu a spus clar, Voronin a dat de înțeles că formațiunea pe care o conduce se va înscrie în cursa electorală.

Întrebat cine are mai multe șanse de a ajunge în fotoliul de șef al statului, Vladimir Voronin a răspuns clar: „candidatul PCRM”.

Totuși, Voronin a subliniat, în cadrul unei emisiuni de la postul TV8, că decizia finală a formațiunii va fi vociferată „atunci când se va ști definitiv dacă vor avea loc alegeri”. Potrivit lui, momentan, PCRM analizează mai multe candidaturi, dar încă nu s-a decis nimic.

Mai mult, Vladimir Voronin a afirmat că circa 60% dintre alegători au încredere în el și l-ar vota.

De menționat este faptul că ex-președintele Republcii Moldova, la insistențele prezentatoarei emisiunii, nici nu a confirmat, dar nici nu a negat că el este candidatul comuniștilor la alegerile prezidențiale. Chiar și așa, a ținut să menționeze că dacă va participa, campania nu îi va fi finanțată.

„Dacă va candida acest Voronin, campania nu va fi finanțată de nimeni pentru că vom trece pe alte scheme și metode. Nu va fi nevoie de finanțare”, a subliniat ex-președintele R. Moldova.

În același timp, președintele PCRM a ținut să menționeze că unul dintre scopurile principale ale formațiunii este ca „Dodon să nu câștige”.

Sursa: agora.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania