Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

25.02.2021:  Mesaj de felicitare de la Mitropolitul Vladimir la a 20-a aniversare a victoriei PCRM în alegerile parlamentare din 2001
Нет описания.

Domnului Vladimir VORONIN,
ex-președinte al Republicii MoldovaMultstimate Domnule Președinte,

Acum 20 de ani, în ziua de 25 februarie, legislatura a XV a Parlamentului Republicii Moldova a căpătat o majoritate ce a permis valorificarea eforturilor Excelenței Voastre în implementarea proiectelor favorabile Statului cît și în mod special a ortodoxiei moldave. Cu acest prilej, Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldovei Vă adresează sincere felicitări multe urări de izbîndă în calea deloc ușoară a vieții. Și pe această cale dorim să Vă mulțumim, Dle. Președinte, în calitate de ctitor ce susțineți, pentru contribuțiile esențiale îndreapte spre renovarea spiritualității ortodoxe din Republica Moldova, pentru reconstrucția importantelor așezăminte monahale, Curchi și Căpriana, precum și a altor locașe de cult din țară. Mereu a-ți dat dovadă că sunteți un bun credincios, care cunoaște, păstrează și promovează tradițiile poporului nostru.

Bunul Dumnezeu, să Vă dăruiască dragoste creștinească, belșug din Darurile Sfîntului Duh, pace și liniște, precum și mare milă de la Mîntuitorul nostru Isus Hristos.

În calitate de arhipăstor al creștințelor ortodocși rog pe Bunul Dumnezeu să Vă întărească și să Vă întărească și să Vă călăuzească în toată activitatea Domnei Voastre.

Să dea Dumnul, ca recunoștința duhovnicească a iubirii de aproape, al gîndului smerit, al răbdării și a dragostei să se reverse peste Domnia Voastră întru mulți și fericiți ani.

Cu deosebit respect,

Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania