Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.10.2021:  Почему Молдова может остаться без газа?
Хорошие цены от "хороших" людей: Молдова будет платить за газ почти 800  долларов, а Спыну полетит на переговоры с "Газпромом"

Потому что правые, проснувшись поручили переговоры по такой важной проблеме бывшему зам. министру спорта и молодежи.

Этот человек не знает различий между коммерческим и суверенным долгом, ссылаясь на протокол 2007 года. Он совершенно не озабочен вопросами сохранения элементов инфраструктуры страны с точки зрения сохранения целостности государства.

Отсутствие понятия в вопросах тактики ведения сложных переговоров, используется этим горе вице-премьером для обвинений коммунистов в том, что последние 14 лет Молдова бесперебойно снабжалась газом и другими видами энергоносителей. Наверное ему еще раз необходимо пройтись по коридорам Гарварда.

Позор власти!

Для информации публикуем биографию А. Спыну:

Andrei Spînu, secretar general al formațiunii, este specialist în business și administrare a afacerilor. Până în mai, curent, a exercitat funcția de secretar general al Președinției, funcție din care a degrevat pentru a se alătura, în campania electorală. A fost secretar general al Guvernului în perioada în care Maia Sandu a condus instituția. În 2010, el a figurat pe lista Partidului Liberal Democrat (PLDM) pentru alegerile parlamentare, fiind și preşedintele tineretului PLDM.

Spînu este proprietarul a trei companii internaționale din Hong Kong, SUA și Marea Britanie, iar soția acestuia este fondatoarea și administratoarea unei companii din R. Moldova. Anterior, rise.md a scris că Spînu a jonglat ani buni cu mai multe companii, inclusiv din zone offshore și că ar fi admis o incompatibilitate de funcție pe când era viceministrul Tineretului și Sportului, în 2015-2016.Informațiile au servit drept temei pentru o sesizare la ANI, control care, deocamdată, nu a ajuns la o finalitate.

Pentru ultimii doi ani, proaspătul deputat declară venituri de aproape 9 milioane de lei. Acesta declară că deține o casă de locuit de 125 de metri pătrați, trei terenuri agricole și unul intravilan, precum și două automobile: un Audi Q5 și un Volkswagen Tiguan. În conturile sale bancare familia Spînu păstrează circa 297 de mii de lei.


Пресс-служба ПКРМ
14 октября 2021 года
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania