Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

16.06.2022:  BCS a propus audieri parlamentare privind lipsa carburanților la unele stații PECO. Solicitarea, respinsă de PAS
BCS a propus audieri parlamentare privind lipsa carburanților la unele  stații PECO. Solicitarea, respinsă de PAS | PUBLIKA .MD - AICI SUNT ȘTIRILE

Deputații PAS au refuzat propunerea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a audia în Parlament conducerea Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică cu privire la rezultatele controalelor la stațiile PECO în contextul lipsei unor tipuri de carburanți, în special, motorina.

Opoziția parlamentară a menționat că aceste audieri sunt importante mai ales că acum începe perioada de recoltare a cerealelor.

Începând cu săptămâna trecută, mai multe stații de alimentare nu aveau motorină. În acest context, ANRE a anunțat că a inițiat un șir de controale inopinate pentru a stabili cauza lipsei unor tipuri de carburanți. Inspectorii ANRE urmează să identifice motivele reale care au dus la oprirea comercializării și a da o apreciere prin prisma legislației în vigoare a acțiunilor acestora.


www.publika.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania