Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

17.03.2009:  PL confirmă că Dorin Chirtoacă nu intenţionează să părăsească postul de primar al capitalei
Partidul Liberal (PL) confirmă că vice-preşedintele formaţiunii, Dorin Chirtoacă, nu intenţionează să părăsească funcţia de primar al capitalei, în cazul în care liberalii vor depăşi pragul electoral în scrutinul din 5 aprilie.


"Dorin Chirtoacă este primar general de Chişinău şi va fi primar general de Chişinău", a declarat vicepreşedinte al Partidului Liberal, Corina Fusu, în cadrul unor dezbateri politice. Confirmarea a venit în urma întrebării adresate de liderul creştin-democrat, Iurie Roşca, potrivit căruia Dorin Chirtoacă nu intenţionează să lase funcţia de primar al capitalei, "participarea lui în campania electorală fiind una formală". "Corina Fusu a confirmat că Dorin Chirtoacă candidează pentru a-l aduce pe moşul în Parlament Chirtoacă nu candidează ca să devină deputat, este un truc şi o minciună", a conchis Roşca în cadrul dezbaterilor.

Anterior, în cadrul unor dezbateri electorale dintre Iurie Roşca şi Dorin Chirtoacă, liderul creştin-democrat l-a acuzat pe Dorin Chirtoacă de faptul că prin imaginea sa vrea să aducă în Parlament "pe unchiul său, Mihai Ghimpu, şi pe alţi oameni rataţi în politica moldovenească".

www.omg.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania