Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.03.2009:  Jocurile opoziţiei pe piaţa valutară au cauzat pierderi de zeci de milioane de lei, susţine un candidat PCRM
Liderii partidelor de opoziţie Urechean, Filat, Chirtoacă, Tarlev au provocat destabilizarea pieţii valutare, în urma căreea numai în două zile populaţia Moldovei a suportat pierderi de pînă la 50 mln lei.

Reprezentantul PCRM, Iurie Muntean a anunţat în cadrul dezbaterilor electorale că declaraţiile opoziţiei privind eventuala prăbuşire a leului au provocat panică pe piaţa valutară, conducînd la creşterea artificială a ratei de schimb.

Potrivit sursei citate, intenţia opoziţiei este de a obţine în urma acestor speculaţii mai multă valută naţională pentru a avea cu ce mitui alegătorii.

Muntean a afirmat ca în Moldova nu există semnalmentele unei recesiuni.

Şi liderul Partidului Popular Creştin Democrat, Iurie Roşca, s-a arătat satisfăcut de prestaţia pe piaţa valutară a leului moldovenesc.

Roşca a opinat că criza economică mondială demonstrează falimentarea concepţiilor liberale de organizare a economiei de piaţă.

“In aceste condiţii statului îi revine o funcţie mult mai importantă în economie şi o responasbilitate socială sporită”, a conchis preşedintele PPCD.

www.moldpres.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania