Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

19.02.2010:  Oleg Reidman: Separarea deputaţilor pe naţionalităţi este o ruşine pentru Preşedintele Parlamentului
Deputatul Parlamentului, Oleg Reidman, susţine că sunt “ruşinoase“ declaraţiile Preşedintelui Parlamentului, Mihai Ghimpu, care a spus de la tribuna Legislativului că el “cunoaşte evrei cu o cultură mult mai înaltă“, exprimându-şi regretul că deputatul menţionat “dezonorează naţiunea evreiască“.

“Eu consider că trimiterile, precum şi evidenţierea mea pe criteriu de naţionalitate este o ruşine pentru Preşedintele Parlamentului“, a declarat în context Reidman. “Eu nu insist pe faptul că sunt o persoană cu cea mai înaltă cultură. Sunt sigur că există persoane mai educate, cu o cultură mai înaltă decât mine“, a accentuat Reidman, accentuând că este deputat în Parlament “nu în calitate de evreu, dar în calitate de deputat care a fost ales de cetăţenii Moldovei“.

Preşedintele Parlamentului, Mihai Ghimpu, vorbind de la tribuna centrală în cadrul şedinţei Legislativului şi-a permis să facă mai multe declaraţii vizavi de naţionalitatea deputatului Oleg Reidman. “Eu cunosc evrei de o cultură mai înaltă. Îmi pare rău că-i daţi de ruşine“, a spus Ghimpu, vorbind de la tribuna centrală a organului legislativ.

www.omg.md
0 
| încă
înapoi »