Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

02.05.2010:  Forţele de ordine au remarcat buna organizare a manifestărilor din 1 mai
Ministerul Afacerilor Interne susţine că “Acţiunea socială“ desfăşurată, sâmbătă, 1 mai, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de către Partidul Comuniştilor din Republica Moldova “a fost organizată şi s-a încheiat fără incidente“.

“După ultimele estimări manifestaţia a decurs în mod paşnic şi organizat. Încălcări ale ordinii publice nu au fost înregistrate, doar că conform deciziei primăriei manifestanţii trebuiau să se deplaseze pe trotuar, dar au mers şi pe carosabil, într-un fel obligând poliţia rutieră să redirecţioneze transportul“, a declarat pentru agenţia OMEGA purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Chiril Moţpan.

În context, sursa citată a subliniat că în cadrul acţiunii de protest “incidente nu au fost înregistrate, ordinea publică a fost respectată şi putem spune că manifestaţia respectivă a fost organizată“.

“Acţiunea socială“, la care au participat zeci de mii de personae, care au protestat împotriva politicilor actualei guvernări liberal-democrate, a fost organizată de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova. Manifestarea a fost autorizată de primăria municipiului Chişinău, în pofida încercărilor autorităţilor de a împiedica desfăşurarea acţiunii de protest.

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania