Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

10.05.2010:  Autorităţile au remarcat buna desfăşurare a “Marşului Victoriei“ organizat de PCRM
Ministerul Afacerilor Interne susţine că “Marşul Victoriei“ desfăşurat, duminică, 9 mai, cu ocazia aniversării celor 65 de ani de la Marea Victorie, alături de alte manifestaţii dedicate sărbătorii, au decurs “în mod paşnic şi liniştit“.

“Ministerul Afacerilor Interne nu are obiecţii şi apreciază manifestările de 9 mai, care au decurs în mod paşnic, liniştit, fără incidente“, a declarat pentru agenţia OMEGA purtătorul de cuvânt al MAI, Chiril Moţpan. Sursa citată a subliniat că nu s-a făcut o diferenţiere dintre manifestaţii, toate acestea decurgând “normal, legal şi fără incidente“.

“Marşul Victoriei“, la care au participat peste 35 mii de persoane, a fost organizat în ziua de 9 mai de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova în cadrul “Acţiunii sociale“. “Marşul Victoriei“ a pornit din scuarul Teatrului de Operă şi Balet, unde s-au adunat tineri, veterani, susţinători ai PCRM şi persoane pentru care data de 9 mai este o sărbătoare măreaţă şi a finalizat cu depuneri de flori şi comemorarea celor căzuţi în Marele Război pentru Apărarea Patriei la complexul memorial “Eternitate“.

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania