Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.03.2009:  Candidatul în deputaţi, care a agresat jurnaliştii în plin centrul capitalei, rămâne pe lista PLDM
Afirmaţiile publice ale preşedintelui PLDM, Vladimir Filat, precum că Ion Chitoroagă ar fi fost retras din lista electorală, nu au putut fi confirmate la CEC. Oficialii de la Comisia Electorală Centrală au declarat că CEC nu a primit niciun document în acest sens din partea PLDM.

Solicitat de agenţia OMEGA, Iurie Ciocan, secretar al CEC, a specificat că "până la acest moment (n.r. joi, ora 15.00), la adresa CEC nu a parvenit niciun act prin care Partidul Liberal Democrat din Moldova ar solicita retragerea candidatului Ion Chitoroagă din lista electorală a partidului".
Miercuri, 25 martie, Vladimir Filat a declarat presei că l-a retras pe Ion Chitoroagă de pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare şi din toate funcţiile elective din cadrul partidului.

Conform Codului Electoral, concurenţii electorali pot face modificări în lista electorală până la 28 martie curent, ora 17.00.
Reprezentanţii societăţii civile, observatorii procesului electoral, majoritatea absolută a partidelor politice au condamnat acţiunile Partidului Liberal Democrat din Moldova de agresiune faţă de jurnaliştii agenţiei OMEGA în exerciţiul funcţiunii, care a avut loc duminică, 22 martie, în cadrul manifestaţiei "Votează fără frică!".

www.omg.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania