Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

27.03.2009:  Banditii pe care Filat vrea sa-i aduca in Parlament ca sa conduca tara
V-am semnalat, iar asta nu o data, faptul ca Vladimir Filat vrea sa ajunga la putere pentru a permite „hotilor in lege” si tuturor banditilor dati in urmarire generala sa se intoarca in R. Moldova, asta pentru ca sa o ia de la capat, sa revenim la teroarea criminala de pina in anul 2001. Astazi va prezentam inca o „biografie celebra” a unui infractor cautat prin Interpol, dar care se afla pe lista electorala de candidati pentru Parlament a lui Vladimir Filat, pe locul 22! Acest candidat al PLDM se numeste Iasciuc Anatolie Mihail. Anterior, inainte de a purta numele de familie Iasciuc, a mai purtat alte doua, Plesca si Rusu, iar dupa cele ce le veti citi mai jos, o sa intelegeti mai bine in ce scopuri banditesti a fost nevoit sa-si schimbe atit de des numele. Acest Iasciuc s-a nascut la data de 02.11.1972, fiind originar din comuna Peciste, raionul Rezina, avind domiciliul pe str. Dragos Voda, comuna Stauceni de pe raza mun. Chisinau. Iasciuc s-a aflat, intre anii 1997 si 2004, pe teritoriul Spaniei, Portugaliei si Frantei, perioada in care, potrivit datelor furnizate de BNC Interpol, impreuna cu doi complici, au fost implicati in trafic de fiinte umane, proxenetism si estorcari de bani. Cam stiti ce inseamna asta, nu? Trafic de femei, livrari de prostituate clientilor amatori de placeri usoare la greu, racolarea de tinere in vederea practicarii prostitutiei, datul cu bita in cap celui care nu-si platea taxa de protectie la timp etc. De ce nationalitate credeti ca sunt cele si cei exploatati de catre aliatul politic al lui Vladimir Filat? Vedeti ca ati ghicit?

Filiera criminala spaniolo-portughezo-franceza

La ora actuala, Iasciuc, pe care Filat vrea sa-l aduca in Parlament, este dat in urmarire generala pe teritoriul Spaniei de catre Biroul Interpol Madrid pentru a fi arestat. Mandatul de arestare a fost emis pe numele de Rusu Anatolie Mihail, pe care, din acest motiv, si l-a schimbat in Iasciuc. Complicii de faradelegi ai lui Iasciuc sunt, primul, Sclifos (Samson,) Dumitru Gheorghe, nascut pe data de 09.06.1969, condamnat anterior la 5 ani de privatiune de libertate, conform art. 120 Cod Penal, pentru jaf, mai fiind judecat, pe data de 20.12.2006, pentru proxenetism in temeiul art. 220 Cod Penal. Cel de-al doilea complice al lui Iasciuc este Cocoara Valentin Constantin, cunoscut in lumea interlopa cu supranumele de Tarzan, nascut pe data de 04.09.1971, fiind si var cu Iasciuc. E demn de mentionat faptul ca acesta din urma, Cocoara Valentin Constantin, care „s-a lasat” sa faca puscarie in locul lor, si-a recunoscut si asumat vinovatia fata de infractiunile de trafic cu fiinte umane, proxenetism si extorcari de bani, executindu-si pedeapsa, pina in anul 2008, intr-una din inchisorile spaniole. La ora actuala, drept rasplata si in numele unui trecut comun, Cocoara este angajat legal al firmei SC „Stilcontruct” SRL, condusa de Iasciuc. Capturarea lui Cocoara in Spania i-a determinat pe Iasciuc si pe Sclifos sa paraseasca aceasta tara si sa-si schimbe numele de familie spre a nu fi prinsi de Interpol. Vedeti cit de smecheri si inventivi au fost? Potrivit unor informatii operative parvenite din Peninsula Iberica (Spania si Portugalia), acesti complici isi desfasurau activitatea criminala, in Spania si Portugalia, sub protectia „hotului in lege” cunoscut sub pseudonimul „Patron”. Nu ne-am mira ca Filat, daca prin absurd si frauda ar ajunge, sa-l numeasca pe acest Patron Ministru de Finante, iar pe Iasciuc ministru de Interne! Ca la justitie se vrea necoruptul Vitalie Nagacevschi, faimosul advocat si politican liberal!

Iasciuc se „legalizeaza” in Moldova si intra in politica banoasa, brat la brat, cu Filat

Iasciuc (Rusu, Plesca), revenit in Moldova, inregistreaza, descurcaret cum este, firma SC „Stilcontruct” SRL, cu adresa in Chisinau, pe str. Miron Costin nr. 26/2, avind ca obiect de activitate constructii, instalatii, consolidari, restaurari, fiind si distribuitor oficial al unor produse ale unor firme spaniole cum ar fi „Colamina” SA, „Kanguro” SA si „Theca” SA. Cirdasia dintre Filat si Iasciuc este data si de dimensiunile afacerilor celui din urma, iar trecutul banditesc al urmaritului in Spania Iasciuc nu-l deranjeaza pe liderul PLDM, asta si pentru ca nici unul nu-i mai breaz decit celalalt. Urmariti cu atentie! Firma lui Iasciuc, SC „Stilcontruct” SRL, in perioada 2006-2009, numai de la firma cu capital strain „Prihojanin” SRL a primit prin transfer aproximativ un miliard de lei, asta pentru efectuarea unor lucrari si procurarea de tehnica diversa! Fondatorii acestei firme sunt moldovenii Mahu Vasilii Eremia si Mahu Sergiu Vasile, domiciliati in Hincesti, str. Marinescu nr. 14. Firma lui Iasciuc (Rusu, Plesca), actualmente, executa lucrari de construire a unui bloc locativ cu 16 etaje din comuna Stauceni, str. Unirii nr. 20, si are in proces de finisare cladirea Centrului Crestin Ortodox Educational, Cultural si Administrativ din str. Alexandru cel Bun. Vedeti cit banarit poate sa invirta un individ care a plecat de jos, adica de la sexul femeilor, pe care a stiut sa-l vinda la bucata fara nici o mila oricui i-a trebuit?

„Cintec de leagan” de inchis ochii la nevasta

Nu ne-am propus, in ancheta de fata, sa ne ocupam de felul in care si-a facut rost de bani Iasciuc in Peninsula Iberica (Spania si Portugalia) si Franta, o vom face doar daca, fereasca Dumnezeu!, alegatorii chiar vor orbi cu totii si il vor vota sa ajunga in Parlament. Iasciuc este casatorit. Cu o femeie! O cheama Rusu Rodica Constantin (s-au casatorit pe vremea cind Iasciuc golanea cu numele de Rusu) si este nascuta pe data de 30.01.1976. N-o sa stim cu precizie niciodata daca nevasta-sa are habar de cite curve a traficat Iasciuc prin tarile amintite, pe cite biete fete le-a transformat in „dame de companie” sau la citi le-a bagat pumnul in gura ca sa-i plateasca taxa de protectie. Stim insa ca femeile si barbatii extorcati de aceasta banda sunt moldoveni in marea lor majoritate. Ca sa-i inchida ochii muierii sale sau, ma rog, ca sa i-i deschida spre „alte perspective”, Iasciuc a inregistrat pe numele sotiei, pe data de 26.10.2005, firma SC „Imobconstruct” SRL, avind ca obiecte de activitate cumpararea si vinzarea de bunuri imobiliare, constructii, transporturi rutiere si de marfuri. Sediul firmei se afla in Chisinau, b-dul Stefan cel Mare, nr. 69, biroul nr. 1. Scormonind si noi, din curiozitate profesionala, prin labirintul transferurilor banesti, am descoperit ca firma gingasei doamne Rusu (Iasciuc) a beneficiat de transferuri din Turcia de aproximativ 250.000 de dolari. Bani buni, nu-i asa! Femeie descurcareata, nu vinzatoare din piata!

Filat vrea sa retransforme R. Moldova intr-u Rai al banditilor

Vladimir Filat, mai nou, face apeluri la consolidarea/apropierea sau unirea tuturor fortelor „democratice”. Asa le zice el! Avind sub nas listele electorale ale acestor „forte”, ne dam seama ca Filat doreste o reunire a tuturor banditilor din partidele „democrate/liberale” intr-un singur Cartel mafiotic condus de el. Si cazul descris mai sus este un argument in sprijinul acestor constatari, iar noi va asiguram ca nu vom incheia sirul dezvaluirilor altor nume de banditi oplositi in listele acestor partide. Fara nici o rusine, Vladimir Filat cerseste voturi cu cinism chiar de la unii bieti oameni ale caror fiice au fost obligate sa se prostitueze in Occident de catre oameni ca Iasciuc (Rusu, Plesca). Vrea sa ajunga in Parlament cu ajutorul voturilor unor moldoveni ai caror fii lucreaza din greu peste hotare, dar sunt siliti, sub amenintarea cu bataia sau moartea, sa plateasca o parte din cistigul lor, drept taxa de protectie, unor indivizi periculosi si lipsiti de mila ca Iasciuc. Mai mult decit atit, Filat vrea sa le ofere acestor banditi imunitate parlamentara, sa-i faca deputati. Acestia sunt oamenii cu care vrea Filat sa vina in Parlament si sa voteze legile acestei tari! Sa va mai oferim o varianta prin care Filat vrea nu numai sa compromita imaginea tarii, dar intentioneaza chiar sa discrediteze si sa faca R. Moldova efectiv de ris in toata UE, un exemplu constituindu-l chiar acest bandit Iasciuc, urmarit de Interpol in Spania inca de pe vremea cind purta numele Rusu!

Sa presupunem ca moldovenii au orbit cu totul si voteaza lista lui Filat, ii aduce partidul acestuia in Parlamentul tarii, iar Iasciuc, se intelege, devine deputat. Toti deputatii moldoveni, asemenea tuturor deputatilor parlamentelor tuturor tarilor, urmeaza sa faca parte din diverse comisii parlamentare. In aceasta calitate, acesti deputati se deplaseaza frecvent, in interesul tarii, in diverse state ale lumii, dar cel mai adesea in UE. Iasciuc, daca ar ajunge deputat, fireste ca ar circula si el prin diferite tari, reprezentind statul R. Moldova. In ce situatie jenanta credeti ca ar fi pusa aceasta tara in clipa in care, de la Bruxelles sau din orice capitala europeana, deputatul R. Moldova Iasciuc Anatolie Mihai ar fi arestat de catre Interpol si intemnitat in Spania pentru trafic de fiinte umane, proxenetism si extorcari de bani? Astfel de intrebari trebuie sa-i puna alegatorii lui Filat cind ii cheama la mitinguri si le cere votul!

Moldoveni, vi se pregateste iadul pe pamint, aveti grija pe cine vrea Filat sa va insele sa-i votati! Moldova fara banditi si traficanti de prostituate, pe care Filat vrea sa-i readuca nu numai in tara, dar vrea sa-i faca si legiuitori!

Teofil KAMINSKI, jurist

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania