Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

28.03.2009:  Ivan Zabunov, preşedintele Societăţii Bulgare din Moldova: Trebuie să alegem PCRM ca să nu devenim să nu devenim obiect de batjocură pentru generaţiile viitoare ale poporului nostru
Get the Flash Player to see this player.
Ivan Zabunov, preşedintele Societăţii Bulgare din Republica Moldova, şi-a amintit de politicienii anilor 90 care au admis ura interetnică în societatea moldovenească. "Cum au putut ei, aceşti politiceni lipsiţi de raţiune, să renunţe la o treime din reprezentanţii statului lor, chiar în pragul independenţei Republicii Moldova?!", - a afirmat Zabunov, menţionînd că una din cele mai mari realizări ale PCRM constituie reîntoarcerea încrederii în lege, în drept şi în viitorul statului moldovenesc.
Ivan Zabunov a calificat obţinerea armoniei interetnice drept o faptă vitejească civilă a actualului Preşedinte al Moldovei, care intr-o perioadă de timp foarte scurtă din punct de vedere istoric a reuşit să restituie poporului, culturii şi civilizaţiei în ansamblu valorile spirituale şi bisericeşti ale istoriei moldoveneşti". Astfel, Dumneavoastră V-aţi îndeplinit misiunea umanitară, care are o importanţă general europeană", a menţionat Zabunov, adresîndu-se către Vladimir Voronin.
Preşedintele Societăţii Bulgare i-a chemat pe reprezentanţii tuturor naţionalităţilor care locuiesc în Moldova să nu se lase influenţaţi de lozincile mincinoase ale politicienilor din partea opoziţiei, care încearcă să acceadă în Parlamentul ţării folosindu-se de credulitatea cetăţenilor. "Aceste persoane se conduc de o singură lege, şi această lege este nu Constituţia, ci algoritmul cîrdăşiei şi împărţelii", a subliniat Ivan Zabunov. Este necesar de a nu admite ca acest algoritm monstruos să pătrundă în Parlament", a avertizat el.
Potrivit convingerii sale, doar PCRM are şanse reale de a fi ales, deoarece numai Partidul Comuniştilor dispune de o echipă strîns unită de profesionişti, în stare să reziste în faţa tuturor dificultăţilor. "Toate celelalte partide sînt în stare doar să lanseze lozinci, ameninţări şi corupere. Ele nu s-au obişnuit să dirijeze, ele s-au obişnuit să cîrmuiasă".
Ivan Zabunov s-a adresat cu îndemnul ca la 5 aprilie să fie făcută alegerea în favoarea Partidului Comuniştilor, pentru ca mai tîrziu să nu devenim obiect de batjocură pentru generaţiile viitoare ale poporului său".
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania