Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

30.03.2009:  Vladimir Filat intenţionează să conteste rezultatele alegerilor parlamentare din cauza că ratingul partidului său a scăzut spontan
Partidul Liberal Democrat din Moldova intenţionează să conteste rezultatele alegerilor Parlamentare. În acest scop, PLDM planifică să petreacă, în perioada 6-20 aprilie curent în Piaţa Marii Adunări Naţionale "o acţiune sub formă de miting şi marş de protest în care vor discutată situaţia social-economică şi politică din Republica Moldova".

Această formulare este indicată într-un anunţ anticipat al PLDM, care a fost publicat pe site-ul oficial al primăriei municipiului Chişinău.

Potrivit unor surse din staful electoral al PLDM, decizia este motivată, cel mai probabil, de scăderea spontană a popularităţii partidului în ajunul alegerilor parlamentare. "Doar în ultima săptămână, potrivit sondajelor noastre, ratingul PLDM a scăzut cu 3,6 la sută. Cu o săptămână înainte de alegeri, aceste rezultate sunt dramatice, dacă luăm în considerare datele Barometrului Opiniei Publice, potrivit cărora, pentru noi urmau să voteze 12 la sută din alegători", a declarat sursa citată.

Întrebat de agenţia OMEGA despre o eventuală acţiune de protest din partea PLDM, Vladimir Filat a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că "acţiunea este parte a strategiei electorale a partidului". "Despre scopul acesteia o să aflaţi la timpul potrivit", a specificat Vladimir Filat.

www.omg.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania