Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

31.03.2009:  Vladimir Voronin: Guvernul actual a reuşit realizarea cu succes a tuturor programelor de stat
Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a declarat, marţi, că Guvernul actual, condus de Premierul, Zinaida Greceanâi, a reuşit realizarea cu succes a tuturor programelor de stat, în multe dintre ele fiind înregistrate rezultate peste indicatorii planificaţi.


Potrivit Preşedintelui, pe parcursul acestui an s-a menţinut un ritm înalt al gazificării localităţilor din ţară, astfel încât săptămâna trecută "a fost aprinsă flacăra albastră în cea de-a mia localitate din Moldova". "Cunoaşteţi că am început proiectul de gazificare de la 47 de localităţi în anul 2001. Acest ritm va fi menţinut pentru a finisa Programul la 30 decembrie 2010", a accentuat şeful statului.

De asemenea, Guvernul Greceanâi a înregistrat rezultate bune în programele naţionale de aprovizionare cu apă potabilă a localităţilor din ţară, precum şi în lucrările de reparaţie a drumurilor, planificate pentru acest an.

Actualul Guvern a fost format la 31 martie 2008, după ce Cabinetul de miniştri, condus de Vasile Tarlev, şi-a anunţat demisia.OMEGA
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania