Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

31.03.2009:  Serafim Urechean a organizat o provocare împotriva liberal-democraţilor lui Vladimir Filat
Agenţia "OMEGA" a investigat, independent, cazul de vandalizare a panourilor de publicitate stradală din municipiul Chişinău.

Investigaţia a început după ce în redacţia agenţiei au parvenit nişte filmări de amator, unde sunt imprimate acţiunile de vandalism. Astfel, în rezultatul investigării s-a dovedit că un grup de tineri, care au aruncat cu vopsea în panourile publicitare ale Partidului Liberal Democrat din Moldova se deplasau cu un autoturism de model "Toyota Avensys" cu numărul de înmatriculare BL CW 388.

Potrivit informaţiilor agenţiei OMEGA, la volanul autoturismului se afla Vitalie Nicolae Robu, feciorul lui Nicolae Robu, care este reprezentantul conducerii formaţiunii lui Serafim Urechean şi ocupă postul de preşedinte al raionului Străşeni, candidat pe listele electorale ale Alianţei "Moldova Noastră" sub numărul 14.

Totodată, s-a dovedit că proprietarul juridic al automobilului menţionat este Iurie Vlasiuc, care într-un interviu acordat agenţiei OMEGA a declarat că autoturismul nu-i mai aparţine de circa doi ani. Vlasiuc susţine că a vândut maşina lui Vitalie Robu, feciorul preşedintelui raionului Străşeni. Sursa citată a declarat că noul proprietar a ales autoturismul împreună cu părinţii săi, iar el a rămas proprietar al autovehiculului în baza unei procuri generale.

Serviciul de presă al PLDM a anunţat, marţi, că acelaşi autovehicul a fost observat şi în noaptea spre 31 martie, când aceleaşi persoane au aruncat cu vopsea galbenă în oficiul central al PLDM. În acest context, serviciul de presă al partidului a menţionat că "este vorba despre o nouă provocare pusă la cale de ideologii partidului de guvernământ, care urmăresc dezbinarea forţelor de opoziţie".

În context, agenţia OMEGA solicită Ministerului Afacerilor Interne investigarea detaliată a cazului menţionat, care demonstrează o provocare vădită, cu scopul destabilizării politice în ajunul alegerilor parlamentare.

Agenţia este dispusă să acorde organelor de drept materialele pe care le deţine, pentru atragerea la răspunderea bine meritată a persoanelor, care se fac vinovate de această provocare.

OMEGA

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania