Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

31.03.2009:  Vladimir Voronin: Doar prin menţinerea stabilităţii putem face faţă situaţiei în care s-a pomenit Moldova în urma impactului crizei economice mondiale
"Doar prin stabilitate putem face faţă situaţiei în care s-a pomenit Republica Moldova în urma impactului crizei economice mondiale. Anume consolidarea eforturilor ne-a ajutat să rezolvăm mai multe probleme", a declarat Vladimir Voronin, Preşedintele Moldovei, marţi, 31 martie, în cadrul şedinţei de lucru cu reprezentanţii cercurilor de afaceri din Moldova.

Potrivit preşedintelui, "anume adoptarea poziţiilor comune asupra rezolvării problemelor şi unitatea eforturilor în toate structurile de stat, a dominat cei 8 ani de guvernare". "Datorită acestor eforturi, bugetul de stat s-a majorat de 8 ori timp de 8 ani. Succesele sunt rezultatul mecanismelor implementate şi a deciziilor corecte în mai multe sfere", a specificat Vladimir Voronin.

Făcând o retrospectivă a celor opt ani de guvernare, preşedintele a menţionat multiplele provocări şi probleme, cărora administrarea eficientă le-a făcut faţă.

"Cel care susţine că Moldova trăieşte excelent, va greşi în faţa adevărului. În acelaşi timp, cel care nu va observa dinamica pozitivă în aceşti 8 ani, sau este orb sau este un provocator", a mai menţionat Preşedintele Moldovei, Vladimir Voronin.

OMEGA

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania