Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

01.04.2009:  Dorin Chirtoacă l-a învinuit pe Vladimir Filat de inducerea în eroare a electoratului
În cadrul dezbaterilor televizate la postul public de televiziune, liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, şi Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vladimir Filat, s-au acuzat reciproc de greşeli comise în campania electorală.

"Colegii de la Partidul Liberal Democrat din Moldova au tot spus că Chirtoaca este cu stejarul, în mod incorect, deoarece Dorin Chritoaca face parte din alt partid. Şi nu este bine atunci când se vorbeşte despre o coaliţie postelectorală şi alte lucruri să fie făcute asemenea induceri în eroare", a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul unor dezbateri electorale.

Chirtoacă a declarat că partidul lui va propune Partidului Liberal Democrat din Moldova să intre în coaliţie după alegeri, doar dacă va vedea din partea formaţiunii lui Vladimir Filat a "atitudinii corecte şi consecventă din partea lor".

În replică, liderul PLDM, Vladimir Filat a menţionat că regretă o astfel de abordare a problemei. "Nu cred ca este un om în această ţară care să nu ştie că votând stejarul votează pentru Vlad Filat, iar votând pentru Dorin Chirtoacă votează pentru Mihai Ghimpu. Şi este speculativă această chestie care este enunţată. Mai degrabă că atacurile sunt permanente din partea PL", a subliniat Filat.

Cele două formaţiuni au anunţat anterior că vor coaliza alături de Alianţa "Moldova Noastră", pentru a forma o coaliţie liberală. Din coaliţie urmează să mai facă parte şi Uniunea Centristă din Moldova, care promovează valori liberal-democrate după ce, la aceasta decizie au ajuns Vasile Tarlev şi Emil Boc, preşedintele Partidului Democrat Liberal din România.

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania