Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

16.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: ORHEI
Locuitorii satelor Camenca, Teleşeu, Pelivan, Selişte din raionul Orhei, precum şi colectivul liceului rus din oraşul Orhei, se declară susţinători ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, exprimându-şi indignarea faţă de acţiunile Alianţei pentru Integrare Europeană, “care într-un an a adus ţara la sapă de lemn“.

“Închideri de şcoli, copii aruncaţi în drum, mii de oameni (sinistraţi) fără case, indexare de pensii doar cu 4 la sută şi multe altele. Înfloreşte criminalitatea, se înteţesc cazurile de furturi, violuri, omoruri şi delicvenţe juvenile. Toate acestea sunt rodul guvernării actualei Alianţe“, se spune în Declaraţii semnate de locuitorii din Orhei.

În context semnatarii au declarat că sunt de acord cu programul electoral prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, care are drept scop “consolidarea societăţii în numele unui viitor comun, prosper şi echitabil“. “Programul cuprinde toate direcţiile de dezvoltare ale Moldovei, care ne va oferi stabilitate, prosperitate, integritate, statalitate, suveranitate, încredere în viitor“, se mai spune în declaraţia dată.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 600 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania