Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Râşcani
Locuitorii din raionul Râşcani, în număr de 400 de persoane, care au participat la întâlnirea electorală cu preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, au declarat susţinerea sa plenară a programului electoral, prezentat de Partidul Comuniştilor.

“Suntem convinşi că Partidul Comuniştilor, la ziua de astăzi, este singura forţă politică din Republica Moldova, capabilă să facă ordine în ţară şi să reîntoarcă Moldova pe calea democraţiei şi bunăstării populaţiei“, se spune în Declaraţia cetăţenilor.

Anunţând intenţia de a vota la alegerile parlamentare pentru candidaţii de pe lista PCRM, locuitorii raionului Râşcani, şi-au exprimat convingerea că odată cu victoria acestei formaţiuni politice, vor fi soluţionate cele mai stringente probleme cu care se confruntă societatea moldavă. În special, să fie restabilite “înlesnirile sociale şi suplimentele anulate de actuala guvernare“, să fie anulată închiderea şcolilor rurale, să fie create condiţii pentru agricultori, să fie elaborat mecanismul pentru consolidarea statalităţii moldoveneşti.

Totodată, alegătorii au solicitat Partidului Comuniştilor, ca după revenirea la putere să creeze “o comisie pentru expertizarea tuturor legilor adoptate de alianţă, a tuturor hotărârilor Guvernului în vederea depistării încălcării drepturilor omului şi a securităţii statului“. “Considerăm că doar Partidul Comuniştilor este în stare să întoarcă Moldovei cursul democrat de dezvoltare şi prosperare“, au declarat cetăţenii din raionul Râşcani, chemând toţi alegătorii din Moldova “să nu creadă mişeilor de genul lui Filat, Lupu, Urechean şi Ghimpu“. “Ei nu pot avea loc în ţara noastră multinaţională! Ei nu au loc în Parlament!“, au conchis locuitorii din raionul Râşcani.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 600 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania