Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  Locuitori din 650 de localităţi susţin că Moldova va alege Victoria în anticipatele din 28 noiembrie
Locuitori, bugetari, veterani, funcţionari publici, pensionari, pedagogi din 650 de localităţi au declarat că în alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie curent vor susţine Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

“Noi suntem convinşi că doar PCRM poate înlătura consecinţele negative ale guvernării alianţei antipopulare din ultimul an“, se spune în declaraţiile semnate de locuitorii din satele Moldovei, unde se mai specifică faptul că “realizarea platformei electorale propuse de PCRM va permite nu numai rezolvarea problemelor existente, dar şi trecerea la un nivel calitativ nou de dezvoltare a Republicii Moldova“.

În acest context, semnatarii menţionează că pentru rezolvarea eficientă a problemelor enumerate, precum şi a propunerilor Partidului Comuniştilor din platforma electorală, PCRM are nevoie de a-şi asigura majoritatea parlamentară, astfel fiind îndemnaţi toţi cetăţenii Moldovei să voteze pentru PCRM la alegerile anticipate. “Moldova merită Victorie, iar dacă va câştiga PCRM, atunci Moldova va obţine Victorie!“, se concluzionează în toate declaraţiile parvenite la sediul central al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania