Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Şoldăneşti
Locuitorii din satele Hligeni, Cuşmirca şi Cobîlea din raionul Şoldăneşti, au semnat o Declaraţie prin care îşi exprimă convingerea că “unica forţă politică din ţară, capabilă să soluţioneze problemele din societate este PCRM, chemând toţi cetăţenii din Moldova să voteze cu Partidul Comuniştilor din republica Moldova la alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010.

“Suntem convinşi că doar PCRM este în putere să lichideze consecinţele negative ale guvernării alianţei antipopulare în timp de un an“, se spune în Declaraţia locuitorilor din satele Hligeni, Cuşmirca şi Cobîlea.

Semnatarii Declaraţiilor anunţă susţinerea sa plenară pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, chemând toţi alegătorii din Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor. “Noi suntem conştienţi că pentru soluţionarea eficientă a problemelor menţionate, precum şi pentru implementarea cu succes a platformei electorale propuse de către PCRM, acesta are nevoie de majoritatea parlamentară absolută“, se mai spune în declaraţiile semnate de locuitorii din raionul Şoldăneşti.

În context, semnatarii din satele raionului Şoldăneşti au cerut candidaţilor la funcţia de deputat pe listele PCRM ca după revenirea la guvernare să soluţioneze cele mai stringente probleme, în special: reparaţia caselor de cultură, restabilirea apeductelor, reparaţia drumurilor, finalizarea gazificării localităţilor.

Locuitorii din satele Hligeni, Cuşmirca şi Cobîlea consideră că “realizarea platformei electorale a PCRM va oferi posibilitatea nu doar pentru a soluţiona problemele existente, ci şi va trece Moldova la un nivel calitativ nou în dezvoltarea Moldovei“. “PCRM este o echipă puternică şi profesionistă, cu experţi în domenii diferite, acre reprezintă diverse etnii şi vârste, care deja şi-a demonstrat capacitatea de a gestiona eficient ţara“, conchid semnatarii Declaraţiei.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania