Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Nisporeni
Locuitorii din satele Boltun, Şişcani, Cîrneşti din raionul Nisporeni, au semnat o Declaraţie prin care cheamă toţi cetăţenii din Moldova să voteze cu Partidul Comuniştilor din republica Moldova la alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010.

“Suntem convinşi că doar PCRM este în putere să lichideze consecinţele negative ale guvernării alianţei antipopulare în timp de un an“, se spune în Declaraţie, specificându-se că “realizarea platformei electorale a PCRM va oferi posibilitatea nu doar pentru a soluţiona problemele existente, ci şi va trece Moldova la un nivel calitativ nou în dezvoltarea Moldovei“.

Semnatarii Declaraţiilor anunţă susţinerea sa plenară pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, chemând toţi alegătorii din Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor “care este o echipă puternică şi profesionistă, cu experţi în domenii diferite, acre reprezintă diverse etnii şi vârste, care deja şi-a demonstrat capacitatea de a gestiona eficient ţara“.

În context, semnatarii din satele raionului Nisporeni au cerut candidaţilor la funcţia de deputat pe listele PCRM ca după revenirea la guvernare să soluţioneze cele mai stringente probleme, în special: finalizarea construcţiei gazoductului în localităţi, aprovizionarea cu apă, asigurarea cu servicii medicale calitative, reparaţia drumurilor şi asigurarea populaţiei cu salarii decente.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania