Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Cantemir
Locuitorii raionului Cantemir au semnat o Declaraţie în susţinerea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, la care s-au alăturat şi membrii Uniunii veteranilor războiului din Afganistan din aceeaşi localitate.

“Ne exprimăm dezacordul total faţă de politicile promovate de actuala guvernare, care ţine în tensiune mai bine de un an întreaga societate, paralizând reformele începute anterior, administrând incompetent şi iresponsabil ţara“, se spune în Declaraţiile semnate de locuitorii din raionul Cantemir.

La rândul său, veteranii războiului din Afganistan din raionul Cantemir, susţin că “sunt convinşi să singura forţă capabilă să soluţioneze problemele din societate este Partidul Comuniştilor din Republica Moldova“, chemând toţi cetăţenii să voteze pentru PCRM la alegerile parlamentare din 28 noiembrie curent.

Semnatarii declară că susţin Proiectul Moldovenesc propus de PCRM, care este “o şansă reală de dezvoltare a localităţilor rurale“ şi solicită PCRM, ca după revenirea la guvernare să implementeze prevederile acestui program: gazificarea integrală a localităţilor din Cantemir, consolidarea terenurilor agricole, implementarea tehnologiilor avansate în agricultură, aprovizionarea raionului Cantemir cu apă potabilă, reparaţia drumurilor naţionale şi locale.

Veteranii războiului din Afganistan au cerut PCRM ca după revenire la putere să “majoreze compensaţiile pentru veteranii de război, să adopte o Zi a ostaşilor-internaţionalişti, să asigure accesul la studii gratuite copiilor veteranilor afganezi“.

Semnatarii Declaraţiilor au specificat că la 28 noiembrie vot vota pentru PCRM. “Noi alegem Partidul Comuniştilor! Noi alegem Victoria!“, conchid locuitorii din Cantemir.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania