Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Ceadâr-Lunga
“Doar Partidul Comuniştilor este forţa politică capabilă să apere suveranitatea şi independenţa ţării noastre, să apere interesele statului moldovenesc multinaţional“, se spune în declaraţia semnată de locuitorii raionului Ceadâr-Lunga, care au decis să voteze pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate.

“Valoarea acestor alegeri nu poate fi supraestimată şi noi realizăm preţul acestor rezultate decisive“, se spune în Declaraţia alegătorilor din raionul Ceadâr-Lunga, care s-au arătat convinşi că “de faptul cum va fi ales organul legislativ, depinde calea pe care o va lua Moldova, care va fi cursul ei de dezvoltare“.

În acest context, semnatarii au cerut PCRM ca după revenirea la guvernare să soluţioneze problemele de nivel naţional şi local. “În sfera economică: să opereze modificări în Codul funciar în legătură cu necesitatea stringentă a realizării măsurilor de consolidare a terenurilor şi restabilirea sectorului agricol. În sfera sănătăţii şi asigurării sociale: realizarea programului de majorare a nivelului de trai a pensionarilor, să se obţină indexarea bianuală a pensiilor, să se păstreze cenzul de vârsta“, se spune în Declaraţie.

Totodată, locuitorii din raionul Ceadâr-Lunga solicită PCRM să atragă atenţia asupra necesităţii reparaţiei casei de creaţie a tinerilor din oraşul Ceadâr-Lunga, a Caselor de cultură din satele Baurci, Gaidari, Djoltai, Cazaclia. La capitolului dezvoltării infrastructurii din satele Chiriet, Tomai, Gaidari, Copceac, Cazaclia – să soluţioneze problema asigurării cu apă potabilă calitativă.

Semnatarii Declaraţiei anunţă susţinerea sa plenară pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, chemând toţi alegătorii din Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor. “Noi suntem conştienţi că pentru soluţionarea eficientă a problemelor menţionate, precum şi pentru implementarea cu succes a platformei electorale propuse de către PCRM, acesta are nevoie de majoritatea parlamentară absolută“, se mai spune în declaraţiile semnate de locuitorii din raionul Ceadâr-Lunga.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania