Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

19.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Căuşeni
Locuitorii satelor Cârnăţeni şi Ucrainca din raionul Căuşeni s-au declarat susţinători ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, accentuând că vor vota pentru această formaţiune în alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie curent.

“Noi ne manifestăm încrederea că unica forţă politică capabilă să hotărască problemele cu care se confruntă societatea moldovenească şi fiecare comunitate în parte“, se spune în declaraţiile semnate de locuitorii din cele două sate.

Astfel, semnatarii au solicitat Partidului Comuniştilor din Moldova, odată cu revenirea formaţiunii la guvernare să asigure construcţia drumului în Ucrainca, deschiderea unui punct de trecere liberă a frontierei cu Ucraina în satele vecine, construcţia unui apeduct în satul Cârnăţeni, precum şi majorarea pensiilor, repunerea înlesnirilor sociale pentru cetăţeni, păstrarea integrităţii şi independenţei ţării.

În acest context, semnatarii menţionează că pentru rezolvarea eficientă a problemelor enumerate, precum şi a propunerilor Partidului Comuniştilor din platforma electorală, PCRM are nevoie de a-şi asigura majoritatea parlamentară, îndemnând toţi cetăţenii Moldovei să voteze pentru PCRM la alegerile anticipate. “Moldova merită Victorie, iar dacă va câştiga PCRM, atunci Moldova va obţine Victorie!“, se concluzionează în declaraţiile semnate de locuitorii din Cârnăţeni şi Ucrainca din raionul Căuşeni.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania