Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

22.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Glodeni
Locuitorii raionului Glodeni, care au participat la o întâlnire cu candidaţii la funcţia de deputat din partea PCRM, au semnat o declaraţie prin care susţin că vor pleda în alegerile din 28 noiembrie pentru Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

“Am urmărit împreună cum actuala guvernare a lovit dur în nivelul de viaţa al tuturor păturilor sociale. Din nou depindem de împrumuturile externe, din nou s-a majorat nivelul şomajului, a crescut mortalitatea, au fost îngheţate majorările salariale, a pensiilor şi a alocaţiilor“, au declarat semnatarii, accentuând că în rezultatul guvernării Alianţei pentru Integrare Europeană “populaţia şi-a pierdut orice încredere în structurile de stat“.

Locuitorii raionului Glodeni au constat că “Moldova are nevoie de modernizare, proiecte sociale şi de integrare, care au nevoie de susţinere naţională“. “Întâlnirea de astăzi, unde a fost discutat “Proiectul Moldovenesc“ demonstrează că în ţară există programe, baza cărora este dezvoltarea multilaterală a Moldovei“, au mai menţionat semnatarii, îndemnând alegătorii să “nu creadă promisiunilor mincinoase a liderilor Alianţei“ şi să susţină în alegeri PCRM.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania