Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

22.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: Salcia
Locuitorii comunei Salcia, raionul Taraclia, au discutat în cadrul adunării generale situaţia social-economică şi politică care s-a creat în Moldove pe timpul guvernării Alianţei pentru Integrare Europeană şi au dat un vot de neîncredere actualei puteri, adoptând decizia de a vota la alegerile parlamentare anticipate pentru Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

“Într-o perioadă scurtă de timp, Alianţa a irosit întreg potenţialul economic acumulat de guvernarea precedentă, a adus ţara în prizonieratul datoriilor“, se spune în Declaraţia semnată de locuitorii comunei Salcia, care au constatat că în perioada guvernării liberal-democrate “nu s-a adoptat nicio decizie în favoarea consolidării economiei statului“.

Semnatarii consideră că Moldova “trebuie să schimbe vectorul dezvoltării ţării“, “să orienteze producţia agricolă spre pieţele din CSI“, să adere la Uniunea vamală. “Considerăm că trebuie, în conformitate cu cadrul legal, să se efectueze ancheta evenimentelor care au adus Moldova la marginea prăpastiei şi să fie traşi la răspundere cei care au dus ţara la faliment economic şi politic“, se specifică în Declaraţie.

Totodată, semnatarii au indicat asupra necesităţii soluţionării problemelor de nivel local, cum ar fi: reparaţia drumului din localitate, a Casei de cultură şi a grădiniţei, totodată, au solicitat să fie construit un apeduct şi să se procure un autobuz pentru elevii din localitate.

Semnatarii Declaraţiei anunţă susţinerea sa plenară pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, chemând toţi alegătorii din Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor. “Noi suntem conştienţi că pentru soluţionarea eficientă a problemelor menţionate, precum şi pentru implementarea cu succes a platformei electorale propuse de către PCRM, acesta are nevoie de majoritatea parlamentară absolută“, se mai spune în Declaraţia semnată de locuitorii satului din raionul Taraclia.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent, peste 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania