Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

22.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Căuşeni
Locuitorii din satele raionului Căuşeni au semnat o Declaraţi în care anunţă susţinerea plenară a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie curent.

Semnatarii Declaraţiei susţin “Proiectul moldovenesc“ şi consideră că “singura forţă capabilă să implementeze prevederile acestui proiect de dezvoltare a ţării noastre, este PCRM“. “În acest context, noi însărcinăm candidaţii PCRM ca după venirea la guvernare să soluţioneze problemele naţionale şi cele locale din raionul Căuşeni“, susţin semnatarii.

Locuitorii au cerut: reabilitarea şi construcţia drumurilor de nivel naţional – Căuşeni-Cimişlia, Căuşeni-Ştefan Vodă, Căuşeni-Chişinău şi a celor de nivel local – Căuşeni-Săiţi, Căuşeni-Căinari, Fârlădeni-Troiţa Nouă; aprovizionarea cu apă potabilă şi canalizare: satele Cârnăţeni, Opaci, Leurnea, Valea Vedre, Plop-Ştiubei, Zaim; crearea parcului industrial în Căinari; deschiderea staţiilor de maşini şi tractoare noi; reparaţia obiectivelor de importanţă socială: grădiniţele de copii din Copanca, Taraclia, a caselor de copii din Zaim, Plop-Ştiubei, Căinari; construcţia Centrelor sociale la Plop-Ştiubei; finisarea gazificării localităţilor; construcţia spitalelor săteşti; utilizarea chimicalelor din s.Grădiniţa; reabilitarea sistemului de învăţământ profesional-tehnic în şcolile polivalente, Căuşeni şi Taraclia, cu lărgirea spectrului de specialităţi necesare în economia raională.

“Noi suntem conştienţi că pentru soluţionarea eficientă a problemelor menţionate, precum şi pentru implementarea cu succes a platformei electorale propuse de către PCRM, pentru implementarea “Proiectului Moldovenesc“ acesta are nevoie de majoritatea parlamentară absolută“, se mai spune în Declaraţia semnată de locuitorii satului din raionul Căuşeni.

Semnatarii Declaraţiei anunţă susţinerea sa plenară pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie, chemând toţi alegătorii din Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor. “Suntem convinşi că doar PCRM va fi în stare să lichideze consecinţele guvernării antipopulare a Alianţei pentru Integrare Europeană din ultimul an“, conchid semnatarii Declaraţiei.

Locuitorii din raionul Căuşeni susţin că “realizarea platformei electorale a PCRM şi implementarea “Proiectului Moldovenesc“ va oferi posibilitatea nu doar pentru a soluţiona problemele existente, ci şi va trece Moldova la un nivel calitativ nou în dezvoltarea Moldovei“. “Noi considerăm că Moldova merită Victorie! Noi ştim că dacă va învinge PCRM – înseamnă că va învinge Moldova! Noi alegem “Proiectul Moldovenesc“, noi alegem Victoria, noi alegem PCRM!“, susţin semnatarii din raionul Căuşeni.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent, peste 650 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania