Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: Briceni
Locuitorii satelor Mărcăuţi, Colicăuţi şi Cotiujeni din raionul Briceni anunţă că vor vota la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie pentru Partidul Comuniştilor din Republica Moldova, specificând că “PCRM este singura forţă politică din ţară capabilă să soluţioneze problemele cetăţenilor şi să depăşească criza în care se află Moldova“.

“Programul Partidului Comuniştilor este un plan real de acţiuni pentru următorii patru ani. Ne-am convins de multe ori că PCRM nu doar promite, ci şi îşi onorează promisiunile sale. Noi susţinem PCRM şi chemăm toţi alegătorii cărora le pasă de viitorul ţării noastre, să voteze pentru PCRM, pentru cei care nu au trădat şi nici nu vor trăda poporul nostru“, declară semnatarii din satele Mărcăuţi, Colicăuţi şi Cotiujeni din raionul Briceni.

Alegătorii din satele raionului Briceni au solicitat reprezentanţilor Partidului Comuniştilor ca după revenirea la guvernare să soluţioneze mai multe probleme sociale: gazificarea localităţilor, reparaţia drumurilor, restabilirea spitalului din Mărcăuţi, asigurarea cu apă potabilă, reparaţia Caselor de cultură şi a şcolilor din sate.

Locuitorii din satele raionului Briceni au chemat toţi cetăţenii Republicii Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor la alegerile parlamentare din 28 noiembrie curent.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania