Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Floreşti
Locuitorii din satele Japca, Bursuc şi Iliciovca din raionul Floreşti anunţă susţinerea plenară a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova la alegerile parlamentare anticipate planificate pentru data de 28 noiembrie curent.

“Platforma electorală a PCRM este una echilibrată în care sunt specificate toate domeniile importante. Ne punem mari speranţe în PCRM şi suntem convinşi că toţi cetăţenii şi patrioţii Republicii Moldova vor vota pentru independenţă, prosperare şi pace în ţară“, se menţionează în Declaraţiile semnate de locuitorii acestor sate.

Alegătorii specifică că “ne dorim să avem o guvernare profesionistă şi un preşedinte de ţară cu imagine decentă de aceea, alegem PCRM, alegem Victoria!“. “A venit timpul să eliberăm ţara de neofascişti, de forţa distructivă care doreşte cu orice preţ să şteargă de pe harta politică a lumii ţara noastră. Nu vom admite acest lucru! Vom alege PCRM! Luptăm pentru Victorie, pentru Moldova, pentru poporul nostru umilit. Să ne ridicăm din genunchi şi să respirăm adânc aerul libertăţii“, conchid alegătorii din satele raionului Floreşti.

Semnatarii Declaraţiilor au cerut Partidului Comuniştilor ca după revenirea la guvernare să soluţioneze mai multe probleme de ordin naţional: crearea condiţiilor economice şi sociale direcţionate spre realizarea sarcinilor programului “Satul moldovenesc“; reluarea imediată a sistemului de subvenţionare şi perfecţionare a stimulentelor fiscale în agricultură; consolidarea sistemului naţional de ocrotire a sănătăţii; reabilitarea tuturor programelor de susţinere a tinerilor anulate de actuala guvernare; reparaţia drumurilor, gazificarea şi aprovizionarea cu apă a localităţilor.

Alegătorii au cerut PCRM şi soluţionarea problemelor locale cu care se confruntă locuitorii din satele raionului Floreşti: reparaţia Casei de cultură din satul Iliciovca, reparaţia drumului Frumuşica-Iliciovca.

Locuitorii din satele raionului Floreşti au chemat toţi cetăţenii Republicii Moldova să-şi dea votul pentru Partidul Comuniştilor la alegerile parlamentare din 28 noiembrie curent. “Cu PCRM e Victoria şi să nu cedăm nici o palmă de pământ. Moldova alege Victoria! Dumnezeu să ne păzească neamul şi Ţara! Să susţinem PCRM pentru o Moldovă prosperă!“, au conchis semnatarii Declaraţiilor.

PCRM şi-a prezent pe data de 9 octombrie programul său electoral pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent. Programul “Moldova alege Victoria!“ elaborat şi prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, este axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania