Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Drochia
Locuitorii din satele Iliciovca, Ceapaevca şi Şalvirii Vechi din raionul Drochia, au exprimat susţinerea plenară a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova la alegerile din 28 noiembrie curent, subliniind că “poporul Moldovei a obţinut o şansă unică pentru a restabili dreptatea pe calea victoriei la alegerile parlamentare anticipate“.

“Suntem convinşi că odată cu dizolvarea actualului legislativ, pleacă în trecut această guvernare ruşinoasă care a venit la putere în rezultatul vandalizărilor şi a pogromurilor, a instaurat un regim poliţienesc şi a întreprins tentative a uzurpare a puterii pentru încă trei ani“, se spune în Declaraţia locuitorilor din satele raionului Drochia.

În context, alegătorii au specificat că vor vota pentru Partidul Comuniştilor la alegeri “pentru a nu mai admite accesul la putere a liberalilor şi pseudodemocraţilor, antistataliştilor şi unioniştilor“. “Suntem convinşi că în Moldova există o singură forţă politică capabilă să apere statalitatea moldovenească, independenţa, dreptatea şi democraţia, această forţă este PCRM!“, se specifică în Declaraţia semnată de locuitorii satelor Iliciovca, Ceapaevca şi Şalvirii Vechi din raionul Drochia.

“Suntem convinşi că Moldova merită Victoria! Suntem convinşi că va învinge PCRM, deci va învinge Moldova! Noi alegem Victoria! Moldova alege Victoria!“, susţin alegătorii din Drochia.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania