Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Hânceşti
Locuitorii din satele Pereni, Paşcani, Mireşti, Marchet, şi Căţăleni din raionul Hânceşti se declară susţinători ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, fiind fermi să voteze pentru acest partid în alegerile parlamentare din 28 noiembrie curent.

Astfel, locuitorii raionului Hânceşti, care au dat o apreciere înaltă programului electoral al PCRM, sunt ferm convinşi că această formaţiune este singura, care va reuşi depăşirea crizei cu care se confruntă întreaga ţară, a problemelor de ordin naţional, etnic şi moral.

“Suntem siguri că implementare platformei electorale propuse de PCRM va permite nu doar soluţionarea problemelor cu care se confruntă societatea, dar şi trecerea la un nivel calitativ nou de dezvoltare a Republicii Moldova“, spun semnatarii în declaraţiile lor.

Astfel, semnatarii au solicitat Partidului Comuniştilor odată cu revenirea la guvernare să se ocupe de construcţia apeductelor în toate localităţile menţionate, a reţelelor de gaze naturale, de reparaţia drumurilor, reparaţia caselor de cultură, deschiderea centrelor pentru tineri, să pună în aplicare planul de acordare a studiilor universitare gratuite pentru tineri, să majoreze salariile şi alocaţiile sociale, precum şi să deschidă noi locuri de muncă.

În acest context, semnatarii au îndemnat toţi concetăţenii cu drept de vot să li se alăture şi să voteze în anticipate pentru PCRM. “Noi considerăm că Moldova merită Victoria! Noi ştim că dacă învinge PCRM, înseamnă că învinge Moldova!“, se concluzionează în declaraţiile semnatarilor din raionul Hânceşti.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania