Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: Soroca
Locuitorii oraşului Soroca şi cei din satele Voloviţa, Schineni, Dărcăuţi din raionul Soroca, au semnat declaraţii prin care manifestă susţinerea plenară faţă de PCRM la alegerile parlamentare din această toamnă, specificând că “Partidul Comuniştilor din Republica Moldova este singura formaţiune capabilă să soluţioneze problemele cu care se confruntă Moldova“.

“Noi ne exprimăm convingerea că singura forţă politică, ce este capabilă să rezolve problemele ţării, este Partidul Comuniştilor din Republica Moldova“, se spune în declaraţii, unde se accentuează că “pentru realizarea programului său electoral, PCRM are nevoie de majoritatea parlamentară“.

În acest context, semnatarii au solicitat reprezentanţilor PCRM ca după revenirea la guvernare să soluţioneze cele mai actuale probleme de ordin local, cum ar fi repararea grădiniţelor din localităţi, finalizarea construcţiei gazoductelor din sate. În acelaşi timp, locuitorii satului Schineni au solicitat candidaţilor PCRM să repare casa de cultură şi drumul central din localitatea dată şi aprovizionarea localităţii cu apă.

Semnatarii au chemat toţi alegătorii să voteze pentru PCRM la alegerile parlamentare anticipate pentru PCRM care a demonstrat că are capacităţi şi îşi onorează promisiunile, specificând că: “Noi ştim că va birui PCRM, înseamnă că va câştiga Moldova! Noi alegem Victoria!“.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania