Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: Căinari
Locuitorii oraşului Căinari consideră că problemele cu care se confruntă cetăţenii din Moldova pot fi soluţionate doar de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, din aceste considerente, alegătorii din Căinari vor vota la 28 noiembrie pentru formaţiunea PCRM.

“Noi susţinem PCRM, noi susţinem Victoria! Moldova alege Victoria!“, se spune în Declaraţia semnată de alegătorii din Căinari, specificându-se că ei susţin în întregime platforma Partidului Comuniştilor din Republica Moldova cu cele trei direcţii strategice: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică.

Semnatarii se declară convinşi că “realizarea platformei electorale propuse de PCRM ne va permite nu numai rezolvarea problemelor actuale, dar şi trecerea la un nivel calitativ nou de dezvoltare a Republicii Moldova“.

În context, semnatarii au cerut reprezentanţilor PCRM ca odată cu revenirea lor la guvernare să se ocupe de crearea unui parc industrial, crearea raionului Căinari şi să repare casa de cultură în localitate.

“Chemăm toţi alegătorii din sat şi din întreaga ţară să dea votul pentru Partidul Comuniştilor, deoarece este cea mai profesionistă şi puternică echipă, care a demonstrat deja capacitatea de a conduce ţara“, se concluzionează în Declaraţia semnată de locuitorii din Căinari.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania