Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: raionul Orhei
Locuitorii din satele Hîjdieni, Berezlogi, Chiperceni şi Clişova din raionul Orhei se declară susţinători ai Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, exprimându-şi indignarea faţă de acţiunile Alianţei pentru Integrare Europeană, “care într-un an a adus ţara la sapă de lemn“.

“Închideri de şcoli, copii aruncaţi în drum, mii de oameni (sinistraţi) fără case, indexare de pensii doar cu 4 la sută şi multe altele. Înfloreşte criminalitatea, se înteţesc cazurile de furturi, violuri, omoruri şi delicvenţe juvenile. Toate acestea sunt rodul guvernării actualei Alianţe“, se spune în Declaraţii semnate de locuitorii satelor din Orhei.

În context semnatarii au declarat că sunt de acord cu programul electoral prezentat de echipa Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, care are drept scop “consolidarea societăţii în numele unui viitor comun, prosper şi echitabil“. “Programul cuprinde toate direcţiile de dezvoltare ale Moldovei, care ne va oferi stabilitate, prosperitate, integritate, statalitate, suveranitate, încredere în viitor“, se mai spune în Declaraţii.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania