Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.11.2010:  MOLDOVA ALEGE VICTORIA: Căuşeni
Locuitorii satelor Ucrainca şi Cârnăţeni din raionul Căuşeni au semnat o Declaraţie, în care cheamă toţi cetăţenii din Moldova să voteze la alegerile anticipate din 28 noiembrie pentru Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

“Noi suntem convinşi că doar PCRM poate înlătura consecinţele negative ale guvernării alianţei antipopulare din ultimul an“, se spune în Declaraţie, specificându-se că “realizarea platformei electorale propuse de PCRM va permite nu numai rezolvarea problemelor existente, dar şi trecerea la un nivel calitativ nou de dezvoltare a Republicii Moldova“.

Semnatarii Declaraţiilor au solicitat Partidului Comuniştilor ca după revenirea la guvernare să soluţioneze problemele cu care se confruntă societatea: construcţia apeductului, restabilirea îndemnizaţiilor şi înlesnirilor, majorarea pensiilor, păstrarea independenţei şi integrităţii statului.

În acest context, alegătorii din satele raionului Căuşeni menţionează că pentru rezolvarea eficientă a problemelor enumerate, precum şi a propunerilor Partidului Comuniştilor din platforma electorală, PCRM are nevoie de a-şi asigura majoritatea parlamentară, chemând toţi cetăţenii Moldovei să voteze pentru PCRM la alegerile anticipate.

“Moldova merită Victorie, iar dacă va câştiga PCRM, atunci Moldova va obţine Victorie!“, au conchis în Declaraţia sa locuitorii din satele Ucrainca şi Cârnăţeni din raionul Căuşeni.

PCRM a venit în campania electorală pentru alegerile anticipate din 28 noiembrie curent cu Programul “Moldova alege Victoria!“, elaborat şi axat pe trei direcţii prioritare: reconstrucţia socială, modernizarea economică şi securitatea statului şi unitatea civică. Până în prezent peste 800 de declaraţii semnate de localnici, colective de muncitori, cadre didactice, funcţionari publici din diferite regiuni ale Moldovei au venit în susţinerea PCRM.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania