Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

09.04.2012:  Comunicat de presă (VIDEO)
Astăzi, 9 aprilie 2012 , a avut loc o întrevedere între președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, și șeful interimar al Misiunii OCSE în Republica Moldova, Jan Pleshinger.

În cadrul întrevederii, Vladimir Voronin a informat șeful interimar al misiunii cu privire la situația creată în urma închiderii postului de televiziune NIT de către actualul regim din Moldova.

Președintele PCRM a menționat că interzicerea emisiei postului de televiziune NIT este o demonstraţie clară a laşității politice și luptei reprezentanților regimului împotriva disidenței. Voronin a subliniat că „nu este prima tentativă de a închide gura unui post privat de televiziune”. Postul TV a fost deja lipsit de spații, amendat, colectivul de jurnaliști a fost intimidat, dar, în ciuda acestui fapt, postul TV a continuat să-și facă treaba onest și intransigent, să aducă la cunoștința cetățenilor știrile și opinia sa asupra evenimentelor curente, motiv pentru care, prin dispoziția autorităților, i-a fost retrasă în mod ilegal licența de emisie».

Jan Pleshinger i-a mulțumit lui Vladimir Voronin pentru informațiile oferite și a dat asigurări că Misiunea OSCE în Moldova monitorizează foarte serios și atent toate evenimentele care au loc în legătură cu închiderea postului de televiziune, și pregătește să prezinte poziția sa oficială în acest sens.

Serviciul de presă al PCRM
9 aprilie 2012
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania