Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.03.2013:  Deputat: „Povestea de succes” a Alianței sunt școlile închise și datoriile enorme față de patronii externi
„Povestea de succes” a Alianței de guvernământ s-a redus la lichidarea instituțiilor medicale și de învățământ, dar și la acumularea datoriilor din creditele acordate de patronii lor externi. Declarația a fost făcută de deputatul PCRM, ex-ministrul Ecologiei, Violeta Ivanov, în cadrul unei acţiuni de protest organizate, joi, 14 martie, de Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

”Țara noastră, cu un popor muncitor, cu tradiții frumoase, numită cândva colțișor de Rai, a fost transformată de această guvernare mafiotă și coruptă, într-o beznă, într-o gaură neagră, cu școli închise, cu grădinițe și spitale închise, cu credite enorme, cu datorii uriașe și copii fără viitor, cu bătrâni lăsați în voia sorții. Aceasta ei numesc povestea de succes”, a declarat joi, 14 martie, deputatul Violeta Ivanov.

Potrivit sursei citate, singura soluție este organizarea alegerilor anticipate, libere și corecte, pentru că actuala guvernare a pierdut legătura cu cetățenii săi, cărora le-a promis multe în campaniile electorale, însă le-a pus pe umeri datorii și credite. ”Această guvernare mafiotă, în loc să-și viziteze poporul, să plece prin satele și raioanele țării, fac navete zilnice la Bruxelles, Elveția, Statele Unite”, a specificat deputatul.

PCRM a organizat, joi, 14 martie, un protest în masă împotriva „sfidării Constituţiei Republicii Moldova, standardelor şi valorilor europene şi faţă de situaţia social-politică şi economică din ţară”, pledând pentru alegeri parlamentare anticipate. Organizatorii au declarat că acţiunea din 14 martie este doar un început, iar manifestările împotriva actualei guvernări vor cuprinde toată ţara şi vor continua până când nu vor fi organizate alegeri anticipate.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania