Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

08.04.2013:  Voronin: Nominalizarea în „Top 10 pentru Moldova” este o încercare de discreditare a PCRM
Declarația a fost făcută de președintele PCRM, Vladimir Voronin, luni, 8 aprilie, comentând sondajul ”Top 10 pentru Moldova”, organizat de postul Publika TV, care l-a nominalizat pe liderul comuniştilor drept câştigător în categoria ”Politicianul anului”, iar pe fiul acestuia, Oleg Voronin – în categoria ”Businessmanul anului”.

Potrivit liderului comuniștilor moldoveni, patronii financiari ai acestui post de televiziune au organizat o provocare, înscenată pentru a discredita în primul rând Partidul Comuniștilor.

”Acordarea titlului ”Businessmanul anului” este o acțiune îndreptată împotriva mea, împotriva partidului nostru. Pe parcursul anului trecut, fiul meu nu a câștigat nici un leu în Moldova, ba mai mult, a fost persecutat, au fost percheziții la domiciliu, dosare în instanțele de judecată. Și după asta să fie numit cel mai bun om de afaceri al anului?! Iar, tatăl său să fie nominalizat politicianul anului? Știu cine a comandat și a plătit acest rating”, a declarat Vladimir Voronin.

Ex-președintele Moldovei a specificat că potrivit sondajelor de la Publika, pe primul loc era Vladimir Plahotniuc, iar pe locul doi – Vladimir Filat, dar ”politicienii-businessmeni” nu aveau cum să fie prezentaţi publicului larg. ”Dacă acest post de televiziune a vrut să se discrediteze, atunci i-a reușit”, a constatat Voronin.

Postul de televiziune pro-guvernamental Publika TV a organizat un top 10 ”pentru Moldova”. Sondajul a fost efectuat de IMAS Chişinău. În cadrul evenimentului, care a avut loc în seara zile de 7 aprilie, fiul celui de-al treilea Președinte al Moldovei, Oleg Voronin, a fost desemnat ”omul de afaceri al anului”, iar liderul PCRM, Vladimir Voronin – politicianul anului.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania