Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

01.05.2013:  Peste şapte mii de persoane au participat la Marşul Solidarităţii organizat de PCRM
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a organizat de 1 Mai un miting şi un marş al solidarităţii cu oamenii muncii, la care s-au alăturat peste şapte mii de persoane.

Participanţii au declarat că indiferent de situaţia politică grea din ţară, sărbătoarea de 1 Mai trebuie să rămână un simbol la solidarităţii oamenilor muncii, a prosperităţii şi a bunăstării poporului.

Astfel, potrivit manifestanţilor, fiecare dintre cei prezenţi, dar şi fiecare cetăţean al Republicii Moldova trebuie să-şi aducă aportul pentru dezvoltarea ţării. Primul pas, potrivit participanţilor la miting, trebuie să fie alegeri parlamentare anticipate, pentru a schimba conducerea ţării pe una cu adevărat patriotică, ce ar dori dezvoltarea economică şi socială a Moldovei.

În context, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat că în acest an 1 Mai are un specificat aparte. „În diferite ţări şi în diferite situaţii ziua de 1 mai poartă caracterul situaţiei din această ţară la moment. Noi nu putem vorbi despre fericire, bucurie, bunăstare dacă nu există această bunăstare. Cum poţi vorbi în această criză de durată, în această sărăcie despre bunăstare”, a declarat Vladimir Voronin.

Miile de manifestanţi au scandat „Alegeri”, „Victorie”, „Moldova” , „Jos, Alianţa”, cerând ca lucrurile în Moldova să se schimbe.

Ministerul Afacerilor Interne nu a avut nicio pretenţie la organizatorii marşului solidarităţii.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania