Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.06.2013:  Sondaj: Vladimir Voronin este politicianul cu cea mai mare încredere în rândul populaţiei
Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, se bucură de cea mai mare încredere în rândurile populaţiei, fiind politicianul care conduce detaşat la acest compartiment, arată datele Barometrului socio-politic prezentat, miercuri, 5 iunie, de compania IMAS-INC.

Potrivit sondajului, în Voronin au încredere 44 la sută din respondenţi, sau cu 12 la sută mai mulţi decât în noiembrie 2012. Preşedintele PCRM este singurul dintre politicienii moldoveni, care are un trend al încrederii în creştere.

Fostul prim-ministru demis pentru suspiciuni de acte de corupţie, Vladimir Filat, a pierdut 15 la sută din încrederea populaţiei. Astfel, în Filat au încredere 23 la sută din respondenţi, faţă de 38 la sută în luna noiembrie 2012.

De asemenea, preşedintele formal al PDM, Marian Lupu, a pierdut din încrederea populaţiei 10 procente. În Lupu au încredere 21 la sută din respondenţi, faţă de 31 la sută, în noiembrie 2012.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-26 mai 2013, pe un eșantion reprezentativ de 1143 persoane, având o marja de eroare de +/-3%.


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania