Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

30.05.2014:  Comunicat de presă
Astăzi, 30.05.2014, Preşedintele PCRM Vladimir Voronin a participat la сareul solemn prilejuit de ultimul sunet de clopoţel de la liceul municipal teatral din Chişinău.

În mesajul adresat celor 24 de absolvenţi, Vladimir Voronin a acentuat că anii de scoală sunt cei mai frumoşi iar prieteniile adevărate se leagă anume în această perioadă. Liderul PCRM le-a urat tinerilor să-şi aleagă calea dorită în viaţă , să devină personalităţi realizate şi adevăraţi patrioţi. Totodată, Vladimir Voronin a remarcat alegerea reuşită a părinţilor care şi-au îndrumat copiii să meargă la liceul teatral pe motiv că, în această instituţie se studiază nu doar obiectele obligatorii dar elevilor li se cultivă dragostea pentru frumos, creaţie , li se dezvoltă potenţialul spiritual.

La liceul municipal teatral, copii din clasele I-XII suplimentar la obiectele generale studiază şi obiectele din ciclul teatral: actorie, vorbire scenică, coreografie, mişcare scenică, istoria teatrului. Participă la diverse acţiuni culturale din ţară şi de peste hotare.

Serviciul de presă al PCRM
30.05.2014
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania