Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

31.03.2015:  Preşedintele Vladimir VORONIN a participat la 29 martie la Plenara CR al PCRM din Leova
Comuniştii au avut o discuţie sinceră, cu obiecţii, critică, dar şi propuneri concrete. Nimeni nu susţine reforma teritorial administrativă despre care se vehiculează în presă. oamenii au obosit de reforme dureroase, de crize financiare , economice, dar mai ales de corupţia în organele de conducere, de preţurile mari la cele mai necesare marfuri şi servicii, lipsa locurilor de muncă şi nevoia de a părăsi ţara.
Membrii de partid s-au adresat şi fracţiunii din parlament cu îndemnul de a promova mai activ interesele cetăţenilor.
Şi-au trasat şi sarcini ce ţin de viitoarele alegeri locale, începînd lucrul de identificare a candidaţilor la fincţiile de aleşi locali.
Vladimir Voronin a răspuns la întrebările ce-i frămîntă pe comunişti, încredinţîndu-i că şi în continuare vom avea un dialog deschis şi sincer ori de cîte ori va apărea necesitatea. Noi nu vom îngădui planurile coruptibile şi interesele unor persoane sau grupări din actuala guvernare. Vom veghea asupra legalităţii actului de guvernare şi vom pleda pentru atragerea la răspundere a celor vinovaţi de corupţie, delapidări din bugetul de stat şi fraude din partea aparatului birocratic.
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania