Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.05.2015:  Ina Şupac - atitudinea conducerii Parlamentului faţă de sărbătoarea de 9 mai este inadmisibilă şi umileşte demnitatea poporului nostru
Amintim că la ceremoniile consacrate Zilei Victoriei de la Complexul memorial ETERNITATE, conducerea Parlamentului a lipsit. Pentru prima dată în istoria ţării din ultimii 15 ani au fost depuse coroane doar din partea Guvernului şi a Preşedintelui.
"Ce putea să se întîmple încît preşedintele Parlamentului, dl Candu A., vicepreşedintele Palihovici L., să ignoreze totalmente acest eveniment," a întrebat dna deputat, Ina Şupac în cadrul şedinţei din 14 mai, de altfel prima şedinţă la care a participat dumneaei după înmînarea mandatului. Vicepreşedintele Vitiuc V. se afla în delegaţiea oficială care a participat la ceremoniile consacrate Zilei Victoriei la Moscova.
"Am controlat agenda oficială a conducerii Parlamentului, afişată pe site-ul legislativului, şi nu se conţineau în ea evenimente care ar fi împiedicat participarea la miting şi depunere de flori", a mai menţionat Ina Şupac.
A fost remarcat şi faptul că nici la Ambasada Rusiei, în cadrul recepţiei cu ocazia zilei de 9 mai nu au fost prezenţi careva din oficialii de rang înalt ai ţării - nici preşedintele Parlamentului, nici primul ministru şi nici preşedintele ţării. Despre ce fel de relaţii diplomatice, strategice şi de parteneriat poate fi vorba?

În cadrul şedinţei Parlamentului conducerea a reproşat că ei sînt liberi în a decide unde şi cînd să meargă. Da , ei sînt liberi, dar trebuie să ţină minte că sînt aleşii poporului, în slujba poporului şi promovează interesul acestui popor, iar înaltele funcţii îi obligă să aibă o atitudine corectă faţă de întreg poporul. Aşa ar trebui să fie!
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania