Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.11.2015:  Comunicat de presă al Partidului Stînga Europeană
Deputatul PCRM Igor Vremea participă la ședința Executivului Partidului Stînga Europeană. În legătură cu actul de terorism din Paris. Executivul Partidului Stînga Europeană s-a solidarizat cu poporul francez, exprimînd condoleanțe famiilor și apropiaților victimelor.

Comunicat de presă al Partidului Stînga Europeană

Atacurile din Paris: "Noi simțim șocul în toata Europa"
Partidul Stînga Europeană exprimă profunda emoție și se solidarizează cu poporul francez care este lovit de barbarismul terorist pentru a doua oară în acest an. La această oră sînt deja 127 morți și 200 raniți.
S-a răspîndit o nouă etapă a ororii. Multiplele și coordonatele atacuri din Paris și St. Denis au țintit foarte minuțios locurile de agrement și cultură frecventate. Ei au țintit întreaga societate franceză și un număr maxim de victime fara careva deosebire. Este clară escaladarea violentă referitor la care trebuie să întreprindem masuri. Pe lîngă adoptarea măsurilor urgente, nimeni nu poate ignora profunzimea cauzelo de ordin intern și extern a unei astfel de crime.
În toată Europa se resimte șocul. Conducerea Stîngii Europene în totalitatea sa, reunită în Madrid, adresează sincerele sale condoleanțe familiilor victimelor și apropiaților acestora. Noi am expediem un mesaj de încurajare personalului serviciului de poliție, spitalelor, tuturor agenților mobilizați în risc precum și în protecția oamenilor. Noi salutăm gesturile de solidaritate a parizienilor care au deschis ușile oferind protecție concetățenilor.
Poporul francez sîngerează, însâ rezistă. Noi sîntem de partea lui.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania